Eaton houdt u up-to-date

We houden u graag op de hoogte van alle marktontwikkelingen, regelgevingen, events, introducties en promoties. Registreer u eenvoudig door het invullen van enkele gegevens.

U krijgt automatisch toegang tot uw gepersonaliseerde Eaton-profiel. Op ieder gewenst moment kunt u uw profiel bezoeken, aanpassen of verwijderen en uw persoonlijke interesses invullen. Zo kunnen we u informatie sturen over onderwerpen die voor ú belangrijk zijn.

Mis geen belangrijke informatie meer!


Heeft u al een profiel? Klik dan hier

Access your Preference Centre

Please confirm your details in the form and you'll be sent an email to gain access to your personalised Eaton preference centre.

Met deze registratie ga ik ermee akkoord om regelmatig te worden geïnformeerd over producten, promoties en nieuws van Eaton. Ik begrijp en aanvaard dat Eaton mijn gegevens zal gebruiken voor gepersonaliseerde marketingdoeleinden. Ik ga ermee akkoord dat de persoonlijke gegevens die ik verschaf kunnen worden gedeeld met Eaton Corporation plc in Ierland en de Verenigde Staten. Elk gebruik van mijn persoonlijke gegevens zal gebeuren conform de relevante en toepasselijke dataprivacywetgeving en het privacybeleid van Eaton. Ik kan mijn voorkeuren op elk moment wijzigen of mijn toestemming intrekken door contact op te nemen met Eaton Industries Netherlands B.V.

U ontvangt direct na uw registratie een bevestigingsmail. Klik vervolgens op de link in de bevestigingsmail om uw registratie te voltooien zodat we u op de hoogte kunnen houden van het laatste (product)nieuws van Eaton.