Înregistrați-vă interesul de a primi informații de la noi

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de conținutul site-ului Eaton. Vă rugăm să acordați un moment pentru a completa un scurt formular pentru a primi în viitor comunicări de la Eaton.

Vi se va oferi acces automat la centrul de resurse personalizat Eaton. Puteți accesa oricând centrul pentru a ne spune mai multe despre dvs. și despre interesele dvs. personale, astfel încât să putem comunica despre subiectele cele mai importante pentru dvs.

Prin trimiterea detaliilor dvs., permiteți companiei Eaton să comunice cu dvs. în legătură cu subiectele, știrile și produsele preferate.

Accesați Centrul de preferințe

Vă rugăm să vă confirmați detaliile în formular și veți primi un e-mail pentru a avea acces la centrul de preferințe Eaton personalizat

Prin trimiterea acestei înregistrări, sunt de acord să fiu informat periodic cu privire la produsele, promoțiile și noutățile Eaton. Înțeleg și sunt de acord că Eaton va folosi datele mele pentru a personaliza comunicările de marketing. Sunt de acord că datele personale pe care le furnizez pot fi partajate cu Eaton Corporation plc din Irlanda, Eaton Corporation din Statele Unite ale Americii și conform Politicii de confidențialitate Eaton. Orice utilizare a datelor mele personale va avea loc în conformitate cu legile relevante și aplicabile privind confidențialitatea datelor și Politica de confidențialitate Eaton. Îmi pot schimba preferințele în orice moment sau să îmi retrag consimțământul făcând clic pe link-urile relevante din josul e-mail-ului Eaton.

Veți primi un e-mail de confirmare de la noi la scurt timp după înscrierea dvs. Vă rugăm să faceți clic pe linkul din e-mailul de confirmare pentru a finaliza înregistrarea, astfel încât să vă putem ține la curent cu cele mai recente produse și noutăți Eaton.