Millaista viestintää haluat saada meiltä?

Kiitos mielenkiinnostasi Eatonin viestintää kohtaan. Rekisteröimällä tietosi, annat mahdollisuuden lähettää viestintää sinua kiinnostavista aiheista, uutisista ja tuotteista.

Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostin, missä on linkki henkilökohtaiseen Eaton-profiiliisi, missä voit päivittää viestintäasetuksiasi. Voit päivittää profiiliasi milloin tahansa sekä hallinnoida sinua kiinnostavia aihealueita.

Pääsy viestintäasetuksiin

Saat meiltä vahvistusviestin pian rekisteröitymisen lähettämisen jälkeen. Napsauta vahvistusviestin linkkiä suorittaaksesi rekisteröinin loppuun ja sen jälkeen pidämme sinut ajan tasalla uusimmista Eatonin tuotteista ja uutisista.

Lähettämällä tämän rekisteröinnin suostun, että minulle lähetetään säännöllisesti tietoa Eatonin tuotteista, tarjouksista ja uutisia. Ymmärrän ja hyväksyn, että Eaton käyttää tietojani henkilökohtaiseen markkinointiviestintään. Hyväksyn, että toimittamani henkilötiedot voidaan jakaa Eaton Corporation plc: n kanssa Irlannissa ja Eaton Corporationin kanssa Yhdysvalloissa sekä Eatonin tietosuojakäytännön mukaisesti. Henkilötietojeni käyttö tapahtuu asiaankuuluvien ja sovellettavissa olevien tietosuojalakien ja Eatonin tietosuojakäytännön mukaisesti. Voin muuttaa asetuksia milloin tahansa tai peruuttaa suostumukseni napsauttamalla asiaan liittyviä linkkejä Eatonin sähköpostin alaotsakkeissa.

Saat meiltä vahvistusviestin pian rekisteröitymisesi jälkeen. Napsauta vahvistusviestin linkkiä vahvistaaksesi rekisteröitymisen. Rekisteröitymisen jälkeen pidämme sinut ajan tasalla uusimmista Eatonin tuotteista ja ajankohtaisista uutisista.